Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood bureau verwarming

Extra warmte gewenst voor jouw werkplek?
Veito infrarood kachels kunnen de werkplaats op een comfortabele manier verwarmen.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139229

Infrarood bureau verwarming maakt de werkplek comfortabel

Infrarood bureau verwarming zorgt voor een comfortabele werkplek. De warmtebron verwarmt je lichaam binnen een mum van tijd. De stralingswarmte van infrarood verwarming werkt net zoals de zon. Vanaf het moment dat de verwarming wordt aangezet is de warmte direct voelbaar.

Een bijkomend voordeel van infrarood verwarming is dat het energiezuiniger is, hetgeen betekent dat het een kostenbesparing oplevert ten opzichte van conventionele verwarming met bijvoorbeeld gas. Kies nu voor infrarood verwarming bij je bureau voor een meer comfortabele werkomgeving.

Welke infrarood verwarming bij je bureau?

Een staande infrarood kachel plaats je naast het bureau en geeft direct voelbare warmte af je lichaam. Hou bij aanschaf van de een infraroodkachel rekening met minimaal vermogen van 600 watt om direct de warmte te ervaren. Bij de huidige energieprijs van € 0,28 per kWh kost een uur verwarmen slechts € 0,17.

Verplaatsbare infrarood kachels

Er zijn diverse soorten infrarood verwarmingen die geschikt zijn rond het bureau. Een populaire optie is de verplaatsbare infrarood kachel. Deze infrarood verwarming is eenvoudig te verplaatsen en kan zo eenvoudig bij jouw werkplek worden neergezet. Dit maakt verplaatsbare infrarood kachels ideaal voor gebruik in kantoren en werkruimtes waar (meer) warmte gewenst is.

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Energiezuinig: infrarood verwarming van Veito is een energiezuinigere keuze dan conventionele verwarmingsbronnen zoals halogeen-, quartz- of gasverwarming. Door de middellange golf infraroodtechniek en low-glare carbon verwarmingselementen kun je aanzienlijk op energiekosten besparen.

Geen luchtcirculatie: een infrarood verwarming geeft door de onzichtbare en ongevaarlijke straling uitsluitend warmte af aan personen en objecten maar niet aan de lucht. Hierdoor is er geen luchtcirculatie en is de verwarming 100% geluidloos.

Instelbaar: door de instelbare warmteafgifte van de infraroodverwarming regel je niet alleen het energieverbruik, maar ook de mate waarin de infraroodwarmte voelbaar is. Kies voor infrarood verwarming van Veito voor een efficiënte en aanpasbare verwarming in jouw woning of kantoor.

Wat is de beste plek voor infrarood verwarming?

Wanneer je kiest voor infrarood verwarming is het belangrijk om de juiste plaats te kiezen voor de kachel. De beste plek voor een infrarood verwarming is op ± 1 à 1,5 meter van het bureau, stralend in de richting van de werkplek. Dit zorgt voor een directe en efficiënte warmteafgifte aan bovenlichaam en benen, hetgeen vaak de plek is waar afkoeling snel plaatsvindt.

Het is van belang dat er geen objecten direct voor de warmtebron staan, omdat dit de warmteafgifte kan belemmeren. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen van infrarood verwarming.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139229