Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Voordelen

De voordelen van Veito in- en outdoor elektrische infrarood verwarmingen.

De elektrische, medium wave, infrarood kachels van Veito, met carbon verwarmingselement, bieden veel voordelen ten opzichte van conventionele wijzen van verwarmen zoals bijvoorbeeld gasgestookte of elektrische quartz verwarmingselement kachels.

Waarom is Veito medium wave infrarood anders en beter dan ‘standaard’ infrarood?
Veito kachels stralen onzichtbare infraroodwarmte uit en dit binnen een afgekaderd spectrum. Dit betekent o.a. dat er geen lucht verwarmd wordt, maar dat de infraroodstraling de aanwezige objecten en personen in de desbetreffende ruimte direct aanstraalt en direct verwarmt.

Het werkt in principe indentiek aan hoe de zon de aarde verwarmt. Deze manier van verwarmen is de ultieme warmtebron voor het menselijk lichaam en een realiseert daarbij gelijk ook verbetering van het menselijk immuunsysteem.

Met infrarood stralingswarmte vindt er geen luchtcirculatie plaats. Hierdoor circuleren er geen stofdeeltjes, huisstofmijt, pollen en bacteriën in de ruimte. Doordat de lucht niet wordt verwarmd heb je geen last meer van het, als irritant ervaren, ‘droge lucht’ effect en wordt schimmelvorming gelijktijdig voorkomen.

Duurzaam verwarmen
Met een Veito infraroodverwarming is het mogelijk om 100% duurzaam te verwarmen. Dit kan door toelevering van groene energie vanuit het energiebedrijf, maar zeker met zonnepanelen kunt u uw eigen leverancier van groene energie zijn en uw huis, kantoor of (horeca)terras op een duurzame manier verwarmen.

Energie-efficiënt
Met een Veito kachel kunt u warmte leveren waar en wanneer het gewenst is en zo op uw energiekosten besparen. Het rendement van onze infrarood stralers is hoog waardoor u slechts één Veito nodig hebt om een flinke oppervlakte aangenaam te verwarmen.

Dé oplossing, ook voor bedrijven en de Horeca!
Waar nu veelal ‘ouderwetse’ gaskachels worden gebruikt om terrassen en aanverwante buitenruimten te verwarmen kunt u met de waterdichte versies uit de Veito productlijn nu veel voordeliger grotere oppervlaktes verwarmen. Uw gasten zullen het absoluut kunnen waarderen.
Wilt u weten wat Veito voor úw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Europese kwaliteit
Veito kachels worden door Europese ingenieurs ontworpen en geproduceerd in Turkije. Het is dus geen goedkoop Chinees product maar een Europees kwaliteitsproduct.

Het oog wil ook wat
Een Veito elektrische kachel mag gezien worden in het interieur maar zeker ook buiten. Er veel aandacht besteed aan de vormgeving, ergonomie en levensduur van onze producten.

Extreem lange levensduur
Het door Veito ontworpen carbon verwarmingselement is uniek in de markt en is verantwoordelijk voor de zo speciale warmte die Veito kachels uitstralen. Daarbij is de levensduur van onze carbon verwarminsgelementen lang, zéér lang; tot wel 10.000 branduren.

Een kleine investering in Veito verwarmingsunits verdient zich op den duur zeker terug waarbij u tegelijkertijd bijdraagt aan minder belasting van het milieu.

 

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
0549