Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood kachel voor de caravan

Wanneer je de caravan of camper eenvoudig wil verwarmen is infrarood verwarming een mooie oplossing. Waar traditionele verwarming de ruimte in de lucht verwarmt, zorgt infrarood verwarming voor directe warmtestraling op objecten en oppervlakken.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139229

Wanneer je de caravan of camper eenvoudig wil verwarmen is infrarood verwarming een mooie oplossing. Waar traditionele verwarming de ruimte in de lucht verwarmt, zorgt infrarood verwarming voor directe warmtestraling op objecten en oppervlakken. Dit zorgt ervoor dat je direct kunt profiteren van warmte. Wel zo fijn als je terugkomt in de caravan of camper. Bij Veito bieden we infrarood kachels aan die uitermate geschikt zijn voor de caravan of camper.

Infrarood verwarming voor de caravan: de mogelijkheden

Infrarood verwarming voor de caravan of camper is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk infrarood kachels en infrarood panelen. Graag vertellen we je meer over deze twee typen:

  • Infrarood panelen zijn dunne platen die bijvoorbeeld aan het dak van de caravan of camper bevestigd kunnen worden. Zo neemt de verwarming minimale ruimte in beslag. Een nadeel is wel dat deze panelen alleen warmte leveren aan de objecten en oppervlakken direct onder de panelen.
  • Infrarood kachels daarentegen zijn flexibeler. Hoewel deze wat meer ruimte in beslag nemen, kunnen deze kachels op elke gewenste plek geplaatst worden. Zo kun je de infrarood kachel altijd in de voor jou gewenste richting plaatsen én dus maximaal genieten van de warmte.

De voordelen van infrarood kachels

Juist infrarood kachels zijn geschikt voor kleinere ruimtes. Wij hebben de voordelen van deze kachel voor je op een rij gezet:

Energiezuinig: infrarood verwarming van Veito is bijzonder energiezuinig. Onze kachels beschikken over een low glare carbon verwarmingselement welke gebruikmaakt van middellange golf infrarood techniek. Met deze techniek bespaar je op de energiekosten.

Geen luchtcirculatie: infrarood verwarmt objecten en oppervlakken en géén lucht. Je hebt dus geen last van luchtcirculatie en verontreiniging van de lucht.

Geen gas: gaskachels worden niet aanbevolen in kleine slecht geventileerde ruimten. Met de kachels van Veito heb je niet langer gas nodig om de caravan of camper te verwarmen.

Makkelijk instelbaar: zonder moeite sluit je de infrarood kachel aan en kun je direct van warmte genieten. Als additionele optie kan een afstandsbediening aangeschaft worden zodat het vermogen van de kachel eenvoudig gereguleerd kan worden.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139229