Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood kachel voor de slaapkamer

Aangename directe warmte; vast of verplaatsbaar, handig klein en heel veel warmte. Veito biedt topkwaliteit. Is het soms wat kil of klam in je slaapkamer? Dan heeft Veito voor jou een prima betaalbare oplossing!

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
149229

In de wintermaanden kan het al snel koud aanvoelen op de slaapkamer. Je wilt de kachel niet aanzetten om alleen de slaapkamer te verwarmen. In dit geval biedt infrarood verwarming voor de slaapkamer een prima oplossing. Onze kachels zijn plug-and-play en geven binnen een mum van tijd heerlijke warmte af.

Infrarood verwarming voor de slaapkamer: de mogelijkheden

Infrarood verwarming kent drie veel gebruikte varianten, namelijk: infrarood panelen, infrarood kachels en infrarood vloerverwarming. Iedere variant heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij sommen graag de verschillen voor je op:

  • Een veel voorkomende variant is het infrarood paneel. Infrarood panelen kunnen in de slaapkamer aan de muur of tegen het plafond bevestigd worden. Idealiter wordt het infrarood paneel in slaapkamer tegen het plafond direct boven het bed gehangen. Zo kan het paneel direct stralingswarmte op het lichaam afgeven tijdens het slapen. Een nadeel van het infrarood paneel is dat deze niet verplaatsbaar is. Daardoor kan het paneel niet op de op dat moment gewenste plek geplaatst worden.
  • Een infrarood kachel voor de slaapkamer is daarentegen flexibeler. De infrarood kachel kan plug-and-play aangesloten worden en geplaatst worden op de plaats welke zorgt voor maximaal profijt van de warmtebron.
  • De laatste variant is infrarood vloerverwarming en is erg vergelijkbaar met traditionele vloerverwarming. Infrarood vloerverwarming kan de gehele ruimte van stralingswarmte voorzien. Een nadeel is echter wel de kosten en bovendien moet de ruimte überhaupt geschikt zijn voor het installeren van vloerverwarming.

 

De voordelen van infrarood kachels

Veito biedt flexibel inzetbare infrarood kachels aan. Ideaal voor een ruimte als de slaapkamer. Laten we eens naar de voordelen kijken van een infrarood kachel:

Energiezuinig: allereerst is de infrarood kachel van Veito zeer energiezuinig. De kachels zijn voorzien van een low glare carbon verwarmingselement wat gebruikmaakt van middellange golf infrarood techniek. Een techniek die erg energiezuinig is.

Geen luchtcirculatie: waar traditionele verwarming de lucht opwarmt en zorgt voor luchtcirculatie, heb je hier bij infrarood verwarming geen last van. Ook ontstaat er geen luchtverontreiniging. Wel zo fijn als de verwarming tijdens het slapen gebruikt wordt.

Geen aardgas: woon je in een aardgasvrije woning? Dan is infraroodwarmte een mooie oplossing. Deze warmtebron werkt namelijk op elektriciteit.

Instelbaar: de kachel is instelbaar op verschillende hoeveelheden vermogen. Zo kun je zelf het ideale vermogen van de kachel bepalen. En additioneel leveren we de afstandsbediening mee. Dat maakt het mogelijk de kachel op afstand te bedienen.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
149229