Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Terrasverwarming horeca

Bied uw gasten aangename warmte met lagere energiekosten

Veito biedt topkwaliteit. Voor gewoon binnen of waterdicht buiten aan de wand, met of zonder afstandbediening.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
149549

Horecagelegenheden mét terrasverwarming verdienen meer

Terrasverwarming is een must voor horecagelegenheden. Tijdens de zomermaanden zorgt terrasverwarming ervoor dat uw gasten langer blijven zitten. En tijdens de koude wintermaanden zorgt terrasverwarming ervoor dat gasten comfortabel op het terras kunnen plaatsnemen. Door het terras voor langere tijd of gedurende het jaar open te houden kunnen horecagelegenheden op deze wijze meer omzet maken. Bovendien werkt
terrasverwarming uitnodigend en zullen gasten eerder gaan zitten bij horecagelegenheden mét terrasverwarming.

Nu de gasprijs torenhoog is wordt terrasverwarming met gas niet altijd meer als rendabel gezien. De horeca maakt veelal nog gebruik van deze traditionele gasheater. Het is nu een goed moment om naar alternatieven te kijken. Zo is bijvoorbeeld infrarood terrasverwarming een stuk zuiniger en meer comfortabel.

De voordelen van (infrarood) terrasverwarming

Terrasverwarming kent veel voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat terrasverwarming bij de horeca in trek is. Laten we alle voordelen van terrasverwarming nog eens op een rijtje zetten:

  • Ontvang meer gasten door het terras gedurende het jaar open te houden;
  • Een druk terras werkt uitnodigend;
  • De investering van terrasverwarming verdient zich snel terug;
  • Terrasverwarming verlengt de duur van het verblijf van de gasten;
  • In tegenstelling tot verplaatsbare gasheaters is het met infrarood terrasverwarming niet nodig om met glasflessen te sjouwen;
  • Infrarood terrasverwarming heeft een chiquere uitstraling dan de traditionele gasheater.

Horeca terrasverwarming van Veito

Veito heeft een aantal professionele infrarood heaters voor de horeca ontwikkeld. Onze design terrasverwarming heeft een lange levensduur tot wel 10.000 uur. De heaters kunnen daarom probleemloos jarenlang meegaan mede door de aluminium behuizing en de grill die gemaakt is van roestvast RVS 304 zodat corrosie ook daar geen kans krijgt.

Veel gestelde vragen over terrasverwarming voor de horeca

Wat is infrarood verwarming?
Deze soort elektrsiche verwarming verhit door middel van stralingsverwarming. Infrarood warmtestralen zorgen voor direct voelbare warmte. Carbon element infrarood terrasverwarming van Veito werkt met imiddellange golflengte infrarood. Deze techniek zorgt
voor meer voelbare en aangenamere warmte, maar heeft een lager energieverbruik dan bijvoorbeeld halogeen- of quartz verwarmingselementen en is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid.

Zijn de heaters waterbestendig?
De heaters van Veito voor de horeca zijn (spat)waterdicht en kunnen dus probleemloos gebruikt worden tijdens regen of sneeuw! Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat de heaters door water beschadigd zouden raken.

Welke vereisten heeft terrasverwarming voor de horeca?
Bij infrarood terrasverwarming is het aantal Watt belangrijk. Voor grotere terrassen is een heater vanaf 1500 Watt aan te raden. Infrarood horeca heaters met een vermogen van bijvoorbeeld maximaal 2500 Watt kunnen met één verwarming een overdekt terras van 14m2 verwarmen.

Waarom nu kiezen voor infrarood verwarming?
Infrarood verwarming is een energiezuinig alternatief voor de gasheater. Bovendien maken verplaatsbare gasheaters het regelmatig verwisselen van de gasfles onhandig. Een Veito infrarood verwarming plug je in en je hebt er geen omkijken meer naar. Het merendeel van de verwarmingen wordt geleverd met een afstandbediening en desgewenst kan met slechts
één afstandbediening alle verwarmingen tegelijk bediend worden.

Zitten er ook nadelen aan infrarood verwarming?
Wanneer infrarood verwarming eenmaal uitgeschakeld is stopt het verwarmen onmiddellijk. Een verwarmde ruimte is dus ook snel weer afgekoeld. Specifiek voor het terras is dit echter geen groot nadeel. Ook met een gasheater blijft de warmte op het terras niet hangen door de open ruimte.

Meer advies nodig over terrasverwarming voor de horeca?

We kunnen het ons voorstellen dat er nog vragen zijn. Graag adviseren we over onze producten en kunnen we een op maat offerte maken speciaal voor jouw terras.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
149549