Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Veito Space S Black

NIEUW! Model SPACE S

Veito kachels zijn uitgerust met de unieke middellange golf infrarood low glare Carbon Infrarood (Terras) Heater Techniek
Onze nieuwste techniek genereert veel meer voelbare warmte en toch lagere energiekosten!
Ontdek de vele voordelen van onze Carbon Infrarood Heaters!

PROFESSIONELE TOEPASSING
De Space S serie is, net zoals de S2500 serie, ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik zoals bijv. in de horeca, bedrijfsruimten enz.
Dit door de zeer lange levensduur en fysieke betrouwbaarheid van de gebruikte componenten.

 449,00

Tijdelijk uitverkocht

Beschrijving

MOOI!
Een oogstrelend ontwerp en geschikt voor zowel binnen- als overdekt buitengebruik met een handige afstandbediening en twee voorgeprogrammeerde warmtestanden voor energiezuinig gebruik.
De keuze is 1250 Watt / 2500 Watt.
De stevige aluminium behuizing is voorzien van een topkwaliteit RVS 304 grill.

HIGH-TECH
De Veito Space S, biedt ondanks het lagere energieverbruik t.o.v. van conventionele verwarmingstechnieken zoals gas- en/of halogeen terrasverwarmingen,
een aanzienlijk grotere capaciteit m.b.t. de te verwarmen oppervlakte.

De levensduur van het unieke Carbon verwarmingselement in onze Infrarood Heaters is lang, zéér lang; tot wel 10.000 uur!
Halogeen infrarood buizen dienen vaak vervangen te worden na een gebruik van slechts ± 5000 branduren en verliezen al veel eerder hun rendement.

Het direct aangestraalde, en dus verwarmde, gebied bedraagt binnenshuis tot 30 m2 en in de buitenlucht kan een oppervlak verwarmd worden tot wel 14 m2. Dit afhankelijk van de situatie ter plekke. Een overdekt terras van bijvoorbeeld 4 meter breed kan dan tot wel 3 meter uit de gevel verwarmd worden.

ZUINIG!
Doordat u de Carbon Heater alleen gebruikt op het moment dat u warmte nodig hebt, bespaart u veel geld.
Een werkruimte of garage warm houden met conventionele verwarming geeft onnodig energiegebruik.
U heeft nu slechts één Carbon Heater unit nodig, waar u vroeger twee halogeen stralers moest gebruiken om hetzelfde gebied te verwarmen.
Een aanzienlijk besparing op de energienota…

VEILIG!
De Veito Space S is ook heel veilig!
De unit beschikt over een zgn. omval-beveiliging zodat de unit zichzelf uitschakelt mocht deze, bij gebruik op de luxe standaard, omgestoten worden.
Daarbij zorgt de oververhittings-beveiliging ervoor dat de Veito Space S nooit te heet kan worden.

Met één afstandbediening kunt u meerdere Veito Space S Carbon Heaters tegelijkertijd bedienen. Kortom; dit is geen goedkoop geproduceerd product, maar een Europees design en in Turkije geproduceerde professionele verwarmingsunit waar u héél veel jaren zorgeloos plezier van zult hebben.

Voor grote galerij, groot terras
De Veito Space S (terras)verwarmer heeft een vermogen van maximaal 2500 Watt en verwarmt bij binnengebruik tot 30m² op buiten op een overdekt terras tot wel 14m²

Met 2 warmtestanden
De Veito Space S heeft 2 warmtestanden, 1250 Watt en 2500 Watt. Deze standen kan men instellen met de afstandsbediening of met de drukschakelaar.

Meerdere plaatsingsmogelijkheden
De Veito Space S kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden, aan de wand, het plafond of op de optioneel verkrijgbare standaard.

Met afstandsbediening
De Veito Space S heeft een afstandsbediening waarmee de 2 warmtestanden kunnen worden ingesteld. Met één afstandsbediening kunnen meerdere Veito’s bediend worden.

Bestand tegen regen
De Veito Space S heeft een IP waarde 44 en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De terrasverwarmer is spatwaterdicht.

Optimaal rendement
De Veito Space S is direct warm en heeft een Low Glare Carbon Element dat tot 30% minder licht geeft dan standaard verwarmingslampen. Dit geeft een optimaal rendement.

Lange levensduur
De Veito Space S is gemaakt om lang mee te gaan. Het beschermrooster aan de voorkant is gemaakt van duurzaam roestvrij staal 304.

Montagekit muur en plafond
De Veito Space S (terras)verwarming wordt geleverd met een montagekit voor montage aan de muur of het plafond. De kit bestaat uit een montagebeugel, schroeven en ringen. De aanbevolen montagehoogte is minimaal 1.80 meter.

Extra informatie

Materiaal

, ,

Wattage

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
0549