Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood terrasverwarming

Blijf buiten lekker warm ook als het even wat frisser is

Veito biedt topkwaliteit. Met aslechts één waterdichte Veito geniet je buiten van aangename warmte met een bereik tot wel 14 m2.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
149549

Behoefte aan een aangename temperatuur op het terras gedurende het hele jaar? Infrarood terrasverwarming kan de oplossing zijn. Dit type terrasverwarming kent namelijk vele voordelen. Graag vertellen we alles over infrarood terrasverwarming van Veito.

Infrarood terrasverwarming van Veito

Veito heeft een breed assortiment aan infrarood terrasheaters. Onze terrasverwarming ziet er niet alleen strak uit, maar voldoen ook aan alle vereisten voor betrouwbare professionele terrasverwarming:

 • Spatwaterdicht;
 • Instelbaar in warmtegraden;
 • Aanzienlijk lager energieverbruik;
 • Lange levensduur tot wel 10.000 uur;
 • Grill gemaakt van roestvast RVS 304

 

De voor- en nadelen van infrarood terrasverwarming

Het is geen geheim dat infrarood terrasverwarming meer voor- dan nadelen kent. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen besluiten om hun terras te verwarmen door middel van infrarood heaters in plaats van gasgestookte heaters. Er zijn twee veel gebruikte methoden waarmee men het terras kan verwarmen; namelijk elektrisch of met propaan- of aardgas. Elektrische infrarood verwarming van Veito biedt de volgende voordelen:

 • De straling van infrarood terrasverwarming brengt warmte direct over op personen en voorwerpen en is dus ook direct voelbaar;
 • Geen gesjouw meer met gasflessen; de infrarood terrasheater steek je in het
  stopcontact en de verwarming werkt direct;
 • Veito terrasverwarmers staan niet in de weg op het terras doordat de staande modellen supercompact ontworpen zijn. Ook zijn er waterdichte heaters in het assortiment die eenvoudig permanent aan de muur kunnen worden bevestigd.
 • De spatwaterdichte uitvoeringen kunnen in weer en wind gebruikt worden; ook als het hard regent of sneeuwt!

 

Het energieverbruik van infrarood terrasverwarming

Een ander groot voordeel van infrarood heaters is dat deze ten opzichte van gasheaters energiebesparend én milieuvriendelijker zijn. De gasprijs is momenteel zo hoog dat het niet langer rendabel is om gasheaters te gebruiken. De meer energiezuinige elektrische infrarood terrasverwarming is hiervoor de oplossing.

Hoeveel vermogen (Watt) heb ik nodig voor mijn terras?

Vooropgesteld dat ieder terras anders is blijft het een kwestie van rekenen welk model en hoeveel terrasheaters er nodig zijn. Er zijn een aantal vuistregels bij het aanschaffen van infrarood terrasverwarming om inzicht te krijgen in wat er nodig is aan vermogen om te kunnen verwarmen.

 • 175 Watt per m2 voor een gesloten ruimte.
 • 250 Watt per m2 voor een volledig beschut terras.
 • 300 Watt per m2 voor een redelijk beschut terras.
 • 350 Watt per m2 voor een terras zonder directe beschutting.

 

Wij hebben veel ervaring met het verwarmen van terrassen met infrarood heaters. Vaak is het bijvoorbeeld alleen nodig om een bepaalde zithoek te verwarmen. Behoefte aan hulp bij het selecteren van infrarood terrasverwarming? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Infrarood terrasverwarming korte of lange golf?

Infrarood terrasverwarming kent twee soorten infraroodstraling, namelijk korte- en lange golf infrarood. Veito maakt gebruik van de nieuwste en unieke Carbon Infrarood Heater techniek: de middellange golf infrarood low glare techniek. Deze techniek genereert veel meer voelbare warmte tegenover lagere energiekosten en is volledig veilig voor mens en dier. Deze unieke techniek zit verwerkt in álle Veito heaters

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
149549