Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Binnengebruik

Aangename warmte in iedere ruimte, vast of verplaatsbaar

Elektrisch verwarmen met infraroodstraling zorgt voor directe warmte. Het werkt in principe net zoals de zon; wanneer je in de zon gaat staan voel je ook direct de warmte. Infrarood verwarming sluit je aan op het elektriciteitsnet en binnen mum van tijd zendt de bron warmte uit. Handig wanneer je voor kortere tijd in een ruimte aanwezig bent en direct wilt genieten van warmte.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139549

Waarom kiezen voor infrarood verwarming voor binnen?

Warmte vanaf het eerste moment: stralingswarmte zorgt direct voor voelbare warmte. In tegenstelling tot de radiator hoeft infrarood verwarming niet vooraf aangezet te worden om te kunnen genieten van een warme omgeving.

Instelbaar: infrarood verwarming van Veito is, afhankelijk van het model, instelbaar vanaf een vermogen van 600 Watt t/m 2500 watt. Dit biedt de mogelijkheid om de gewenste warmte goed te kunnen reguleren.

Energiezuinig: Veito verwarming maakt gebruik van een nieuwe efficiënte infraroodtechniek die zeer energiezuinig is. Zo weet je zeker dat de energiekosten nooit te hoog kunnen oplopen.

Verplaatsbaar: wil je binnenshuis infrarood verwarming in diverse ruimtes gebruiken? Dan is het handig dat de warmtebron eenvoudig verplaatsbaar is. Veito biedt een breed assortiment aan verplaatsbare infrarood verwarming geschikt voor binnen.

De verschillende modellen infrarood verwarming

Veito infrarood kachels en heaters voor binnen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en inzetbaar voor veel verschillende toepassingen.

Er zijn zowel verplaatsbare modellen als permanent bevestigde uitvoeringen die desgewenst ook op een standaard gemonteerd kunnen worden. Handig wanneer de verwarming geen ruimte in beslag mag of kan nemen. Door het moderne design van Veito verwarming past deze in vrijwel elke ruimte.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139549