Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood kachel voor het tuinhuis

Elektrisch verwarmen van het tuinhuis zorgt voor directe warmte. Het werkt in principe net zoals de zon; wanneer je in de zon gaat staan voel je ook direct de warmte. Infrarood verwarming sluit je aan op het elektriciteitsnet en binnen mum van tijd zendt de bron warmte uit. Handig wanneer je voor kortere tijd in een ruimte aanwezig bent en direct wilt genieten van warmte.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139449

Het tuinhuis is veelal een plek zonder aangelegde verwarming. Hierdoor kan het in de wintermaanden koud worden in het tuinhuis. Ongewenst als je aan het klussen bent. Infrarood verwarming voor het tuinhuis biedt hiervoor een prachtige oplossing. Infrarood verwarming kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet en je kunt direct profiteren van warmte. Waar het bij traditionele verwarming enige tijd kost om de ruimte op te warmen heb je bij infrarood verwarming direct voelbare warmte.

Infrarood verwarming voor het tuinhuis: de mogelijkheden

Infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende varianten. Voor het tuinhuis is het infrarood paneel of de infrarood kachel het meest geschikt. Maar welke is nu het meest ideaal voor jouw situatie? Laten we de verschillen eens bekijken:

  • Infrarood panelen worden aan de muur of tegen het plafond bevestigd. De panelen nemen weinig ruimte in beslag, maar door de bevestiging ontstaat het nadelige gevolg dat deze niet verplaatsbaar zijn. De stralingswarmte kan dus altijd meer één richting opgestuurd worden.
  • Infrarood kachels daarentegen zijn flexibel en kunnen door de gehele ruimte geplaatst worden. Hoewel de infrarood kachel wat meer ruimte in beslag neemt, ben je dus een stuk flexibeler.

 

De voordelen van infrarood kachels

In kleinere ruimtes als een tuinhuis is de infrarood kachel zeer geschikt. Graag sommen we nog eens de voordelen van dit type infrarood verwarming op:

Energiezuinig: Veito biedt infrarood verwarming met een low glare carbon verwarmingselement aan.
Dit verwarmingselement maakt gebruik van middellange golf infrarood techniek. Dat maakt de infrarood verwarming zeer kostenbesparend.

Geen luchtcirculatie: infraroodstraling zorgt voor verwarming van objecten en oppervlakken. Lucht wordt niet verwarmd en daarom ontstaat er ook geen luchtcirculatie en luchtverontreiniging.

Geen gas: een gasaansluiting heb je in het tuinhuis niet nodig. Infrarood kachels werken namelijk op elektriciteit.

Makkelijk instelbaar: Veito kachels werken plug-and-play. Je steekt de stekker in het stopcontact, stelt het juiste vermogen in en je kunt van de warmte genieten.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139449