Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood verwarming werkplaats

Nooit meer in de kou staan
Infrarood verwarming is de perfecte oplossing voor het snel en efficiënt verwarmen van de werkplek in grotere ruimtes.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139549

Infrarood verwarming voor de werkplaats

Met Veito’s infrarood verwarming voor de werkplaats wordt er door middel van stralingswarmte direct warmte afgegeven aan personen en objecten in de ruimte. Dit is anders dan het verwarmen van de lucht waardoor lichtcirculatie ontstaat en het langere tijd duurt voordat de warmte wordt ervaren.

Verwarmen middels infrarood stralingswarmte geeft snellere opwarming en lagere energiekosten. Daarbij is het verwarmen met infrarood onderhoudsvrij en veilig in gebruik. Investeer in Veito infrarood verwarming en merk direct het verschil.

Voor welke ruimtes is het geschikt?

Infrarood verwarming voor de werkplaats is geschikt voor bijvoorbeeld garages, magazijnen en loodsen, maar natuurlijk ook voor veel andere soorten werkplaatsen is verwarmen met infrarood aanbevelenswaardig zoals:

 • opslagruimtes;
 • kantines;
 • sportaccommodaties;
 • laboratoria;
 • kantoorunits.

Onze Veito infrarood kachels bieden uitstekende verwarming in al deze ruimtes. Soms worden ruimtes verwarmd met brandstof gestookte units. Omdat bij infrarood verwarming er geen sprake is van luchtcirculatie blijft de luchtvochtigheid binnen deze ruimtes op een gezond peil en zorgt voor een comfortabel klimaat. Daardoor is het beter voor de gezondheid en vermindert het de kans op schimmelvorming in de werkplaats.

De voordelen van werkplaats verwarming

Het opwarmen van de werkplaats met infrarood verwarming biedt veel voordelen. Voor werknemers die zich bevinden binnen het warmtebereik van de infraroodstraling is de warmte aangenaam voelbaar en wordt de werkomgeving als prettig ervaren. De rest van de ruimte waar niemand aanwezig is hoeft zo niet verwarmd te worden en bespaart hierdoor veel energie en dus kosten. Dit zorgt ervoor dat de gedane investering sneller kan worden terugverdiend. Maak gebruik van infrarood verwarming voor een efficiënt en comfortabel binnenklimaat in de werkplaats.

Een aantal voordelen op een rij bij het inzetten van infrarood verwarming in de werkplaats:

 • verbetering van de werkomstandigheden voor medewerkers;
 • vermindering van condensvorming op machines en gereedschap;
 • vermindering van de kans op ongevallen door gladheid op de vloer;
 • vermindering van stofvorming door het verminderen van luchtcirculatie;
 • vermindering van de kans op schimmelvorming;
 • vermindering van het energieverbruik.

Is infrarood verwarming energiezuinig?

Met infrarood verwarming van Veito verwarm je de werkplaats op een meer locatie gerichte en zo meer milieuvriendelijke manier. De kachels van Veito zijn zuiniger in energieverbruik dan veel conventionele manieren om de werkplaats te verwarmen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen kan het verwarmen met infrarood zelfs energieneutraal zijn; goed voor portemonnee en het milieu.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139549