Onze kachels zijn op voorraad en alle bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd!

Infrarood kachel voor op de zolder

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139449

De zolder is een ruimte waar het koud kan zijn. En als er al een kachel aanwezig is duurt het lang om de ruimte op te warmen. Infrarood verwarming voor op de zolder biedt de oplossing. Infrarood verwarming geeft direct warmte af waardoor je niet hoeft te wachten tot de ruimte verwarmd is. Waar traditionele verwarming de lucht verwarmt zorgt infrarood voor stralingswarmte op objecten en oppervlakken. Veito biedt infrarood kachels aan geschikt voor op de zolder en andere ruimtes in de woning.

infrarood verwarming voor op de zolder: de mogelijkheden

Infrarood verwarming is er in allerlei soorten en maten. Het meest geschikt voor op de zolder zijn infrarood kachels en infrarood panelen. Beiden geven stralingswarmte af. Graag vertellen we je over de verschillen en de voordelen van elk type:

  • Infrarood panelen nemen weinig ruimte in beslag en kunnen aan muren of tegen plafonds bevestigd worden. In een energiezuinige woning of een ruimte waar geen traditionele verwarming aanwezig is, is dit de meest ideale oplossing. Echter zijn infrarood panelen wel minder flexibel door de bevestiging.
  • Infrarood kachels zijn daarentegen flexibel en kunnen op elk gewenste plek geplaatst worden. De kachels zijn plug-and-play waardoor je de kachel eenvoudig kan verplaatsen en opnieuw kan inschakelen.

De voordelen van infrarood kachels

De infrarood kachel is uitermate geschikt voor op de zolder. Graag bespreken we nog eens de voordelen van infrarood verwarming:

Energiezuinig: allereerst is de infrarood kachel van Veito energiezuinig. Onderdeel van de kachel is een low glare carbon verwarmingselement welke gebruikmaakt van middellange golf infrarood techniek. Deze techniek is zuiniger ten opzichte van andere infrarood golflengtes.

Geen luchtcirculatie: waar de traditionele kachel zorgt voor een droge verontreinigde lucht, heb je
hier bij de infrarood kachel geen last van. Infrarood stralingswarmte verwarmt namelijk objecten en oppervlakken en géén lucht.

Geen aardgas: heb je op zolder geen kachel? Geen probleem! De infrarood kachel kan plug-and-play
geïnstalleerd worden. Je hebt dus alleen elektriciteit nodig.

Makkelijk instelbaar: de kachels zijn instelbaar naar wens. Zo kan je de verwarming op ieder gewenst moment harder of zachter zetten. Als additionele optie leveren we de afstandsbediening welke het mogelijk maakt de kachel op afstand te bedienen.

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Wat mag het kosten?

Prijs - slider
139449